Vulcanus roštilji namijenjeni su svim gurmanima i ljubiteljima roštiljanja na svom posjedu koji žele atraktivnost i druženje, te jednostavnost održavanja i čistoću dok roštiljaju kao i profesionalnim ugostiteljima za sve oblike uslužnih djelatnosti.

Zahvaljujući svom eksluzivnom i pametnom dizajnu sa dvije različite veličine velikog kapaciteta izbacivanja i stalnog proširenja asortimana dodataka, svatko može uživati u novom trendu jedinstvenog iskustva roštiljanja na otvorenoj vatri.

Domaćinstvo

Vrt istinski oživi samo kada vi i vaši najbliži možete zajedno uživati u njemu. Tu Vulcanus jednostavno briljira. Vatra i hrana spajaju ljude stoljećima, a kada je to ujedno centralno mjesto druženja imate savršen recept za nezaboravnu večeru s prijateljima.

Savršen je i za roštiljanje na terasi ili pored bazena.

Hoteli i restorani

Razmišljate o ponudi i atrakciji za svoje goste? Ne tražite dalje jer Vulcanus nije samo nevjerojatna hrana, već i fantastičan doživljaj otvorene vatre. Isprobano i provjereno na mnogim lokacijama – naši su roštilji u osnovi čisti magneti za ljude.

Arhitekti

Dizajnirate li vrt, gradski park ili čak javni kamp? Vulcanus roštilji su napravljeni za cijeli život i izdržat će sve vremenske uvjete. To ih čini savršenim izborom za izraziti komad funkcionalne arhitekture.

Katering ili konobe

Velika ili mala, svadba ili rođendan, Vulcanus je spreman na sve. Imati sjajne kuhare koji pripremaju ukusnu hranu je vrlo bitno, ali ako to još i rade pred svima na otvorenoj vatri zabava je zagarantirana. Naš asortiman Vulcanus idealan je izbor za catering tvrtke koje teže najboljoj mogućoj usluzi.

Pivnice i ulična hrana

Nema zaobilaženja pored Vucanusa radi dobrog piva. Uz naš roštilj, vaša degustacija ili marketinški događaj sigurno će izazvati popriličan spektakl.