Who we are

Mi smo ekipa Vulcanus® global predstavnici za područje Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije

Komentari

Ako su komentari omogućeni, kada ostavite komentar na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i vašu IP adresu i niz korisničkog agenta preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju neželjenih bot-ova.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (također nazvan hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li koristite sliku profila. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti skupa sa komentarom.

Slike

Ako šaljete nam slike trebali biste izbjegavati učitavanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Cookies

Na stranicama možete pohraniti ime, adresu e-pošte u kolačiće. Na taj način ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavljate novi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i vaših izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će se spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i samo označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Sadržaj sa ugrađenih vanjskih stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.

Kako dijelimo podatke

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poruku za ponovno postavljanje. Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Koliko dugo zadržavamo podatke

Komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke koje upišu u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web mjesta također mogu vidjeti i urediti te informacije na zahtjev.

Što još možete sa podacima

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti izvezenu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.